COLLITA: Collita 2021
VARIETATS: 100% Garnatxa negra.
TIPUS DE VINYA: Vinyes plantades en vas, de 20 a 60 anys.
VINIFICACIÓ: Aprofitem tots els sucres naturals evitant la fermentació afegint holandes d alcohol vínic.
MACERACIÓ: Remenat cada 15 dies per integrar al màxim l’aportació alcohòlica
TEMPERATURA DE SERVEI: 10-12ºC.
NOTA DE TAST
NAS: Melmelada de gerds, móres, prunes…
BOCA: Dolça, plena, amb records de prunes confitades o panses.
VISTA: Brillant, color de prunes confitades, dens i glicèric.
Notícies relacionades

Amb gust de cirera als llavis
Durant l’acte Jesús M Tibau va llegir el conte per a tots els assitents. El 12 d’abril de 2014, presentàvem al Celler la MISTELA JOVE 2013. Una nova versió de la nostra mistela tradicional. Jesus M Tibau, escriptor local afincat a Tortosa, va dedicar-li un...
Parlen de la Mistela
AGROACTIVITAT. Nova etiqueta “Les Troies”
Maridatge
Podem gaudir d’aquest vi acompanyant galetes, carquinyolis, postres de músic, formatges…
INGREDIENTS
- 250 g d’oli de gira-sol
- 5 ous
- 550 g de pastanaga
- 280 g de farina d’espelta integral
- 180 g de sucre morè
- 50 g de sucre blanc
- un sobret de llevat
- un polsim de sal
- una cullerada de canyella en pols
- 150 g d’anacards crus
- galetes de xocolata i nata
- conyac
PREPARACIÓ
1. Batem els ous per separat: els rovells amb el sucre morè i les clares, amb un polsim de sal, les deixem a punt de neu.
2. Aboquem els 250 g d’oli de gira-sol als rovells. Barregem la farina, la canyella i el llevat i ho anem afegint de mica en mica, tamisat, a la barreja dels rovells.
3. Un cop està ben homogeni i cremós, hi afegim 400 g de pastanaga ratllada i escorreguda i els anacards. Seguidament hi aboquem la clara muntada i ho posem al forn 40 minuts a 180º.
4. Tallem la resta de pastanaga a quadrats petits i la saltem en una paella amb una cullerada de mantega. Aixequem sucres amb un got de conyac. Hi afegim els 50 g de sucre blanc i, un cop estigui a punt de quedar sec, hi afegim un got d’aigua i el deixem evaporar fins que ens quedi un xarop.
5. Ho servim amb la confitura de pastanaga per sobre i galetes Oreo esmicolades.